Albanië offroad

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ontdek het mooie Albanië offroad

Omschrijving:

Albania een een prachtig land met onrepte natuur waar nog vele offroad mogelijkheden zijn.

De meeste onder jullie stellen zich de vraag of Albania wel een veilig land is ! ik kan je daar op antwoorden ja zonder meer is het een veilig land met super vriendelijke mensen.

De Republiek Albanië ligt in het westen van het Balkanschiereiland. De naam betekent “Het land van de witte bergen”. Albanië grenst aan de Adriatische en Ionische Zee en aan Griekenland, Macedonië, Kosovo en Montenegro. De hoofdstad is Tirana.
 
Albanië bestaat in feite uit twee delen: het lage kustland en het bergachtige binnenland. Driekwart van het Albanese landschap is bergachtig te noemen, Aan de kust vind je het laagland, de rest van Albanie is bergachtig en vaak onherbergzaam en moeilijk toegankelijk. De hoogste bergtop is de Korab (2763 m), deze bevindt zich in het Korabitgebergte op het drielandenpunt met Macedonië en de Servische provincie Kosovo. Voor het overige bestaat het bergland uit langgerekte ruggen, sterk versneden kleine hoogvlakten en kleine bekkens.
 
In het noorden liggen de Albanese Alpen (Alpet Shqiptare). Hier neemt het met diepe kloven doorsneden kalkgebergte zelfs hooggebergtevormen aan, de hoogste top van de Albanese Alpen is de Jezerce (2693 m). De Albanese Alpen worden ook in het Albanees Alpet Shqiptare, wordt ook Prokletije genoemd.
 
De belangrijkste rivieren van Albanië zijn de Drin, Mat, Shkumbin, Vijose en Seman, maar zij zijn meestal onbevaarbaar. De grootste meren zijn het Meer van Shkodër, Meer van Ohrid en het Prespameer, allen liggen ook in de buurlanden. Het kustklimaat is typisch mediterraan, met hete, droge zomers en milde, natte winters. Het bergachtige binnenland, vooral in het noorden, heeft strenge winters en milde zomers.
 
Er zijn twee nationale parken in Albanië, Theth National Park (bestaat sinds 1966) en ligt in de Noord Albanese Alpen. Het andere park is Valbona Valley Nationaal Park (bestaat sinds 1996) en bevindt zich ook in het noorden van het land.
 
 
Offroad Albania:
 
Sinds 2010 hebben we een samenwerking met de Albanese motorvereninging en organiseren we daar met toelating van het ministerie van cultuur en sport.
Het parcours kan u zelf op voorhand kiezen van soft tot hard enduro.
 
We hebben verschillende formules in de aanbieding.
 
 
Mogelijkheden:
  • Rijden met eigen motor
  • Rijden met huurmotor
  • Aantal dagen vanaf 3 tot …?
  • Hotel overnachtingen
  • Vlucht vanuit Nederland of België of …
  • Allroad motoren route
  • 4×4 auto route
  • Quad route
  • Combinatie strand / offroad vakantie
  • Rafting

Prijzen:

Op aanvraag

Vraag een offerte voor de reis naar uw wensen !

Info:

Martin Fontyn

Mail: [email protected]

Phone: 0032 0 487638060

Gegevens

Begin:
1 januari 2021
Einde:
31 december 2021
Evenement Categorie:
Ga naar de bovenkant